Breum Byg ApS

Skal du have monteret nyt køkken? Overvejer du at få udskiftet dørene eller vinduerne? Eller trænger boligen til en renovering?

Uanset hvad du står over for, er vi klar til at hjælpe dig med projektet. Vi kan varetage alle typer af tømrer- og snedkeropgaver, hvor der udelukkende bliver brugt materialer af høj kvalitet, for at sikre et resultat, der holder i mange år.

Omdrejningspunktet er dine ønsker og behov, som kombineres med vores viden, for at kunne levere det bedste resultat. Vi stræber hele tiden på at forbedre os inden for vores felt, hvor vi holder os opdateret på de nyeste byggeteknikker indenfor tømrerbranchen.

Vores tilbud

Vores tømrer kan klare lidt af hvert

Hos Breum Byg kan du få hjælp af en professionel tømrer til alle typer tømreropgaver, fra nye døre og vinduer til store prestigefyldte byggerier.

Rådgivning til den rette tømrer løsning

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe dit byggeprojekt an, er der hjælp at hente. Vi lytter gerne til dine tanker og idéer, hvor disse kombineres med vores faglige ekspertise, for at rådgive dig bedst muligt.

Går du med byggetanker?

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du leder efter en alsidig og tillidsfuld tømrer. Du er velkommen til at ringe på telefon 51 96 10 59, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak omkring dit næste byggeprojekt.