byDicle

Alt inden for hår, make up og styling tilbydes Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fine salon i Ry

Med mere end 12 års erfaring er du i helt trygge hænder hos Dicle. Dicle er uddannet frisør og make-up artist, hun har arbejdet med både film, fotoshoots og almindelig salon arbejde, med kendte som ukendte danskere, igennem hele hendes karrier. Hun har i mange år været en del af et kreativ team hvor hun har undervist andre frisører. Dicle var i 2014 stylist på northside med team evo. Hun har de sidste 6 år specialiseret sig i farveteknikken balayage, og er nu en af de førende saloner i Aarhus der tilbyder den perfekte balayage.

Vores tilbud

Gloss behandling

En gloss kan mange ting. Den kan give dit hår et mere koldt look, den kan også lukke skællaget så dit hår føles meget sundere og syner mere glansfuldt. På billede ser i en kunde der har fået lysnet sin bund med farve og lagt reflekser oveni, derefter har vi tonet det, for at opnå en mere kølig farve.

CLEAN-iT behandling

Døjer du med fedtet hovedbund ? Så er denne behandling helt sikkert noget for dig. CLEAN-iT er et produkt der afrenser dit hår og din hovedbund for produktrester, kalk, okker, silikoner, fedt og en masse andet der ophober sig i dit hår og din hovedbund med tiden. CLEAN-iT nulstiller din hovedbund og hår så du kan starte på en frisk og komme tilbage til normal igen.

Balayage

Jeg er selvlært balayage frisør indtil 2013 hvor jeg kom på et intensivt kursus i London og fik endnu mere blod på tanden og derfra tog det fart. Jeg har siden lavet mindst 2 om dagen og elsker stadig denne teknik som første gang jeg hørte om den derfor vil jeg kalde mig selv for balayage ekspert med mange års erfaring.