Cykler & Fritid Ikast

Vi har et stort udvalg af cykler og tilbehør til enhver smag

Hos Cykler & Fritid Ikast kan du finde et bredt udvalg af cykler. Vi har mange forskellige cykeltyper lige fra de gængse citybikes til mountainbikes og racercykler i carbon. Derudover har vi et bredt udvalg af børnecykler og el-cykler.

Du finder også et stort udvalg af tilbehør såsom cykelhjelme, låse, lygter, sko og beklædning.

Har du brug for en ny cykelkæde, bremseklodser eller andre reservedele til cyklen, kan vi også hjælpe dig med det, og på værkstedet klarer vi de fleste reparationer fra dag til dag.

Vores tilbud

Vi laver alle reparationer på din cykel

Midt i butikken, synligt for nysgerrige blikke, er vores værksted. Vi laver alt fra småreparationer til total opbygning af cykler i alle typer og størrelser fra bunden. Der er specialværktøj til langt de fleste opgaver og uddannede mekanikere til at bruge det. Vi bruger kun kvalitets reservedele og laver kun reparationer som på forhånd er aftalte – til byens bedste priser!

Vi fører anerkendte kvalitetsmærker

Blandt vores udvalg finder du Storck, Ridley, Trek, Scott, Raleigh, Centurion, Principia, Nishiki, Efly, Gazelle, Winther, Bontrager, Lake, Alé, Morgan Blue, Muc-Off, SKS, Wahoo og mange flere og til priser, der er fornuftige. Kig forbi, og vi er sikre på, at du finder noget, du kan bruge.

Hvorfor Cykler & Fritid Ikast?

Vi vil være din foretrukne butik, når du er på udkig efter en ny cykel eller skal have den gamle repareret eller serviceret. Hos Cykler og Fritid Ikast får du professionel service, kvalitet og vejledning, som du ikke finder mange steder.