Evald Brasserie & Café

På vores stemningsfyldte Café i Silkeborg kan du nyde dejlig mad og drikke

Vi forsøger at lave Silkeborgs bedste kaffe og bruger derfor kaffebønner fra The Coffee Collective. Du kan både komme forbi til et dejligt glas vin og en lille snack eller en lækker 3 retters menu i vores restaurant i Silkeborg. Prøv en spændende, lokal øl fra vores store øl-kort til en skøn frokost.

Maden vi serverer er lavet fra bunden og med masser af kærlighed. Vi skifter ofte ud i vores menu og gør, hvad vi kan for at følge sæsonens udvalg af råvarer. I Danmark bliver der nemlig produceret de bedste råvarer. Vi ønsker at støtte op om de lokale og danske producenter og leverandører, da dette også er med til at fastholde danske arbejdspladser. Det er noget vi er stolte af.

Vores tilbud

Burgerkærlighed

Bestil vores dejlige Evald burger som take away. Den er med hakkebøf af Jerseystud i en brioche bolle med BBQ sauce, creme fraiche dressing, cheddar, bacon, syltede rødløg, cornichoner & tomat. Hertil pommes frites & chilimayo.

Nyd weekenden med en dejlige 3 retters menu

Der er noget for en hver smag, behov, trængsel og lyst. Vi skifter ofte ud i vores menukort, for at følge årstiden udvalg af råvarer, men også fordi vi har flere kokkeelever i køkkenet, som skal lære de franske klassikere til perfektion.

Events på Evald

På Evald synes vi det er sjovt at fåbesøg af nogle skønne musikere, fyre den af til Riverboat Jazz Festival og generelt være med til at lave en fest i Silkeborg.