Green Neighbour

Healthy food that will blow your mind

Vi laver store smagsoplevelser, med fokus på et gastronomisk velkomponeret måltid. Vi er ikke som andre “salat-barer”, hvis fokus ofte kun er på grøntsager, og ikke på smag og sammensætning. Nej, vi giver dig gerne ekstra dressing i salaten, så den bliver lækker at spise, og på den måde gør det sunde måltid til en spændende oplevelse. Vi er ikke den “hellige gral” for sundhed – vi er dit nye favorit mad-sted 🙂

Der findes altid salat bowls & wraps der er veganske, vegetariske og med kød
Alt mad kan fåes som “to stay” eller take away – you choose

Vi er 100% økologiske

Vores tilbud

Next level take away

Godt selskab & god mad, er nogle vigtige ingredienser for en god weekend. Vores store fokus på velsmag gør det spændende for selv “ikke-så-salat-spisende”-folk at synes vores versioner af fx en Cæsar er mega lækker.

Vi vil gøre sund mad sexet og velsmagende

Green Neighbour er sat i verden for, at gøre sund mad meget mere interessant og gøre det tilgængeligt nær dig. Vi bidrager ved at sammensætte gastronomiske salat bowls & wraps, der både smager fantastisk og mætter godt. Vi kalder det: Velsmag x Sundhed.

Local Heroes

I vores øjne, er de danske økologiske landmænd helte. Derfor kalder vi dem “local heroes”. Du kan her se nogle (måske) kendte ansigter helt ude fra marken. Det er disse mennesker der hver dag plejer og passer markerne, så vi kan få sunde, friske måltider inde i byen. Svend Erik leverer bl.a. grønkål til os, når det er i sæson.