Harald Røgen & Sønner ApS

Harald Røgen & Sønner udfører alt indenfor murerarbejde, vss arbejde, transport og entreprenør

Harald Røgen & Sønner blev grundlagt i 1950 af Gerda og Harald Røgen.

​Det var i flere år et murerfirma, men omkring 1967 blev der købt en rendegraver, og i den forbindelse kom grusgraven til.

​De tre sønner, Jens, Knud og Henning, kom efter endt uddannelse hjem og har siden deltaget i firmaets aktiviteter og daglige ledelse.

​I forbindelse med et generationsskifte blev firmaet omdannet til et aktieselskab med navnet Harald Røgen og Sønner A/S. Firmaet beskæftiger sig i dag med alt inden for:

Murerarbejde  ·  Betonarbejde ·  Entreprenør- og kloakarbejde  ·  Råstofudvinding ·  Transport ·  VVS-arbejde

Vores tilbud

Transport og levering af materialer

Hos Harald Røgen & Sønner råder vi over lastbiler i mange forskellige størrelser, både med og uden kran/grab. Vi har med andre ord også en lastbil til netop din opgave.

Entreprenør- og kloakarbejde

Hos Harald Røgen & Sønner har vi stor erfaring inden for entreprenør- og kloakarbejde. Vi udfører blandt andet følgende arbejdsopgaver: Husbyggeri med tilhørende kloakarbejde, lovpligtig kloakseparering, udskiftning af tagbrønd, nedgravning af dræn eller vandledning og meget mere.

Murerarbejde udføres af erfaren murer

Både murermester, murersvende og lærlinge står klar til at hjælpe med alle former for opgaver inden for murerfaget. Hvad enten det drejer sig om et helt hus, der skal bygges, eller modernisering af badeværelset, så har vi prøvet det før, og vi har ekspertisen til at gøre det igen.