Holgers Kro

Hyggelig restaurant og kro i Silkeborg

I hjertet af Silkeborg finder du Holgers Kro, her er atmosfæren afslappet og du er mere end velkommen til at komme op i baren og beslutte dig for, hvilken af de mange fadølshaner du kunne tænke dig at prøve. Vi har i alt 15 forskellige fadølshaner, som serverer en klassisk kold øl. Derfor har du rig mulighed for at afprøve flere forskellige, smage og finde din favorit. Vores kro serverer mad i hyggelige omgivelser, som får dig til at slappe af og nyde dit selskab i en rar atmosfære.

Vores tilbud

15 forskellige fadølshaner

Vi har 15 forskellige fadølshaner, så du har rig mulighed for at finde din favorit???? Du kan nemlig få vores fadøl på dåse (!) som take away! Bestil take away på vores hjemmeside.

3 retters take away menu

Vi har lavet en skøn 3 retters take away menu til Jer, bestående af: Rejecocktail med håndpillede Nordsørejer og flute til forret???? Helstegt oksefilet med rødvinssauce, kartofler og sauterede svampe med perleløg til hovedret???? Farmors æblekage med portvin og flødeskum til dessert???? Kun 245,- pr person

Flæskestegssandwich som take away hver tirsdag til lørdag

Hent vores flæskestegssandwich som take away hver tirsdag til lørdag fra kl. 11.30 For kun 45,- Du kan bestille vores flæskestegssandwich og mange andre retter som take away på vores hjemmeside.