Restaurant ZORBA

Det klassiske middelhavskøkken midt i Silkeborgs Latinerkvarter

I hjertet af Silkeborg, på hjørnet af Tværgade og Nygade finder du Restaurant Zorba med Silkeborgs dejligste gårdhave. Om sommeren åbner vi op for gårdhaven, når vejret tillader det og det er muligt at reservere bord både indenfor og udenfor, hvis man ønsker at sidde ude i den hyggelige gårdhave.

Hos Restaurant Zorba tilbyder vi græsk mad og drikke både i huset og take away ud af huset. Du kan nemt bestille vores take away og få noget dejlig græsk mad som take away. Perfekt til dagen, hvor man ikke lige har tid eller overskud til at lave mad selv.

Vores tilbud

Mezé klar som take away

Vores mezé består af: Tomatsalat med feta, Tzatziki, Marineret feta med saltristede mandler, Kålsalat med rødløg og dild, Kalamata oliven, Hummus, Lufttørret skinke med soltørret tomat, Sprøde rejer, Spanakopita, Halloumi fritter, Mini græsk bøf og Brød.

Vi elsker middelhavsklassikerne såsom Mezé

Maden, vi serverer på Restaurant Zorba, følger sæsonens udvalg af råvarer. Vi elsker middelhavsklassikerne såsom Mezé, Befteki, Croquetter, Spanakopita og selvfølgelig Tzatziki. Vi anbefaler at du prøver vores Mezé, da det er en rundtur i køkkenet og her får du smagt flere græske specialiteter. Mezé er nemlig det græske ord for tapas.

Græsk mad som take away

Vi tilbyder græsk mad, drikke og atmosfære - og der er også mulighed for take away. I sommerhalvåret kan du nyde vores hyggelige gårdhave, hvor vi har plantet vinstokke, et figentræ, forskellige frugter og blomster for at få en dejlig og frodig gårdhave med masser af duft, smag og farver.