100% økologiske måltidsbowls, sandwich, juice, milkshakes, kaffe

Hos We Feat er vores mål at gøre en forskel – både for dig som gæst, men også for miljøet. Vi inviterer dig indenfor i vores hyggelige omgivelser, hvor vi byder på lækre måltidsbowls (og ikke bare salater), sprøde sandwich, friskpresset juice, lækre milkshakes, topkvalitet kaffe og ikke mindst positive og hyggelige “down to earth”-vibes. Hos We Feat er du som menneske i fokus, og vi bestræber os altid på at du får lige nøjagtigt det du ønsker – og helst mere til.

Vores tilbud

Vores Kaffe

Vores espresso er vores egen private rist. En mørk rist, præcis som vi kan lide den; kraftfuld, men alligevel sød. Vores rist består af et mix af tre forskellige bønnesorter, med hver sin historie…

Alt er ØKOLOGISK, fordi vi tænker på miljøet og på din sundhed!

Vores bowls er sammensat efter de anbefalede kostråd, i forhold til sammensætning af kulhydrat, protein og fedt - selvfølgelig i sunde variationer. Vi har brugt mange timer i køkkenet, for at finde det rigtige mix af smage, som vi tænker de fleste vil kunne lide, alt imens vi har taget højde alle tænkelige diætære præferencer. Så ligegyldigt om du er kød spisende, vegetar, veganer, glutenintolerant eller laktoseintolerant, så har vi noget for dig.

Bestil online og hent i butikken

Vi anbefaler altid at du kommer forbi butikken og bestiller, så vi kan guide dig mens vi hyggesnakker. Men hvis det hele skal gå stærkt, kan du bestille her - så sørger vi for, at det hele er klar til dig, når du kommer for at hente din bestilling.